Ostoskori
0 tuote(tta) Summa EUR 0.00
Etsi Etsi
20 Aminohappoa (L)


Mittaa kaikki 20 välttämätöntä aminohappoa. Aminohapot toimivat elimistön ”rakennuspalikoina” ja niillä on valtaisa merkitys kaikissa fyysisissä ja psyykkisissä toiminnoissa. Tuloksen perusteella asiakkaalle valmistettava henkilökohtaisesti räätälöity aminohappovalmiste sisältyy testin hintaan.

Testiä voi suositella seuraavissa tiloissa/ongelmissa: krooninen väsymys, päänsärky, ruuansulatushäiriöt, ruoka-aine- ja kemikaaliallergiat, infektiot, tulehdukset, neurologiset häiriöt, erilaiset rappeutumissairaudet, oppimis- ja keskittymishäiriöt, mielialahäiriöt, masennus, kasvuhäiriöt ja henkiset kehityshäiriöt.

Veritippanäyte. Testin käsittelyaika laboratoriossa 12-14 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 45 minuuttia.


EUR 366.00

Lisääkoriin 
D-vitamiinitesti (L)


Mittaa elimistön D-vitamiinitason. D-vitamiinin puutos ei oireile erityisesti mitenkään, mutta sen puutoksen tiedetään lisäävän riskiä sairastua lukuisiin eri sairauksiin.

Testiä voi suositella esim. seuraavien kohdalla: toistuvat flunssat, lihasheikkous, diabetes, astma, psoriasis, parodontiitti, sydän-ja verisuonisairaudet, masennus, skitsofrenia, kognitiiviset häiriöt ikääntyneillä, tietyt syövät

Veritippanäyte. Testin käsittelyaika laboratoriossa 12 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 15 minuuttia.


EUR 136.00

Lisääkoriin 
Gluteeniyliherkkyystesti (L)


Gluteiiniyliherkkyystesti, joka perustuu vasta-ainemääritykseen, joka tehdään asiakkaan veren seerumista. Gliadiini on yksi gluteiiniproteiineista ja yliherkkyyden kohdalla sen vasta-ainemarkkerit veressä (sekä IgG että IgA) ovat koholla. Myös tehokas seulontatesti, jolla on helppo seurata gluteenittoman ruokavalion ehdottomuutta, kun potilas gluteiinittomalla dieetillä.

Suositellaan silloin, kun keliakiaa ei havaittu, mutta on selittämättömiä oireita kuten määrittelemätön migreeni, keskittymisvaikeuksia, iho-oireita, masennusta tai epäily viljojen sopimattomuudesta jne. Verinäyte/ seerumin verestä asiakkaan lähilaboratoriossa. Testin käsittelyaika laboratoriossa 10 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 45 minuuttia.


EUR 216.00

Lisääkoriin 
Hiushivenainetesti (L)


Mittaa hiuksesta 16 raskasmetallia ja 23 välttämätöntä hivenainetta. Hivenaineiden tasapaino on soluaineenvaihdunnan häiriöttömän toiminnan kannalta välttämätöntä. Elimistöön varastoituneet raskasmetallit voivat häiritä solujen toimintaa ja aineenvaihduntaa oleellisesti. Testillä selvitetään kehon pitkäaikainen raskasmetallialtistus.

Testiä voi suositella seuraavissa tiloissa/ongelmissa: kilpirauhasen toiminnan häiriöt, akne, psoriasis, ihottumat, astma, allergiat, autismi, käytöshäiriöt, ylivilkkaus, heikentyneet nivelsiteet ja sidekudokset, puutuminen ja pistely sormissa ja varpaissa, oppimishäiriöt, ajatustoiminnan häiriöt, vapina, tasapaino- ja koordinaatiohäiriöt, korvien soiminen, nivelkivut, mielialaheilahtelut, keskittymisvaikeudet, muistihäiriöt, väsymys, ärtyisyys, osteoporoosi, luukivut, kuukautiskivut, kasvun hidastuminen, sydänsairaudet, dementia, alzheimer, MS-tauti, kihti, epilepsia

Hiusnäyte. Testin käsittelyaika laboratoriossa 10 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 45 minuuttia.


EUR 180.00

Lisääkoriin 
Jodiprofiili (L)


Länsimaissa tyypillisesti saadaan liian vähän jodia ravinnosta. Tarvitsemme jodia kilpirauhashormonien tuottamiseen, mutta se on tärkeä myös koko elimistölle.

Jodistatuksen määrityksestä hyötyy kaikki. Testi on erityisen hyödyllinen kilpirauhassairauksien yhteydessä sekä henkilöille, joilla on alhainen vastustuskyky.

Kuivavirtsanäyte. Testin käsittelyaika laboratoriossa 10 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 15 minuuttia.


EUR 151.00

Lisääkoriin 
Kilpirauhaspaneeli 1 (L)


Kuten Kilpirauhaspaneeli 2, mutta ilman lisämunuaisten stressitestiä. 

Laaja kilpirauhaspaneeli, joka tutkii jodistatuksen ja kilpirauhasarvot (TSH, T4V, T3V, RT3, tyreoglobuliini ja tyreoideaperoksidaasi vasta-aineet). Testin avulla voi selvittää kilpirauhasen aineenvaihdunnan ja kilpirauhasen autoimmuunisairaudet. 

Henkilöille, jotka ovat väsyneitä ja joita palelee aina tai heillä on kuuma. Ylipainoisille sekä niille, jotka kärsivät seuraavista:epäsäännöllinen suolen toiminta, unihäiriöt, epäsäännölliset kuukautiset, kuivat/hauraat kynnet, korkea verenpaine, hiustenlähtö, nesteenkertyminen, masennus, korkeat veren rasva-arvot, lihas- ja nivelkivut. Myös kontrollitestinä niille, jotka ovat kilpirauhaslääkityksellä.

Paneelissa yhdistyvät kuivavirtsa-, veritippa ja seerumiverinäyte. Testin käsittelyaika laboratoriossa 21 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 45 minuuttia.


EUR 461.00

Lisääkoriin 
Kilpirauhaspaneeli 2 (L)


Kuten Kilpirauhaspaneeli 1, mutta lisänä vielä lisämunuaisten stressitesti. 

Laaja kilpirauhaspaneeli, joka tutkii jodistatuksen ja kilpirauhasarvot (TSH, T4V, T3V, RT3, tyreoglobuliini ja tyreoideaperoksidaasi vasta-aineet) sekä kortisolitasot. Testin avulla voi selvittää kilpirauhasen aineenvaihdunnan ja kilpirauhasen autoimmuunisairaudet. 

Sylkitesti mittaa kortisolin ja DHEA-S:n pitoisuudet ja kortisolipitoisuuksien muutokset 24 tunnin aikana (neljä mittausta). Liian matalat tai korkeat kortisoli- ja DHEA-S-pitoisuudet saattavat olla merkki kehon epätasapainotilasta. 

Henkilöille, jotka ovat väsyneitä ja joita palelee aina tai heillä on kuuma. Ylipainoisille, uupuneille, urheilijoille, stressaantuneille sekä niille, jotka kärsivät seuraavista:epäsäännöllinen suolen toiminta, unihäiriöt, epäsäännölliset kuukautiset, kuivat/hauraat kynnet, korkea verenpaine, hiustenlähtö, nesteenkertyminen, masennus, korkeat veren rasva-arvot, lihas- ja nivelkivut. Myös kontrollitestinä niille, jotka ovat kilpirauhaslääkityksellä.

Paneelissa yhdistyvät kuivavirtsa-, veritippa, seerumiveri- ja sylkinäyte. Testin käsittelyaika laboratoriossa 21 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 45 minuuttia.

 


EUR 532.00

Lisääkoriin 
Laaja ruoansulatusanalyysi ja parasiitit (L)


Kattava testi tarkastelee paksusuolen kuntoa ja mittaa hyvien probioottisten bakteerien määrän sekä tunnistaa haitallisen flooran (bakteeri-, sieni- ja parasiitti-infektiot). Lääkeherkkyysmääritykset tehdään viljelytulosten mukaisesti. Lisäksi analysoidaan sIgA, tulehdusmarkkerit, SCFA (lyhytketjuiset rasvahapot),entsyymimarkkerit, sappinesteen ja vatsahapon tasot, hiihihydraattien imeytymishäiriöt. Suositeltava heille, joilla on ruoansulatuskanavan oireita kuten ärtyneen suolen oireyhtymä, ilmavaivoja/ turvotusta, vatsakipuja, ummetusta/ ripulia, Chronin tauti, haavainen paksusuolentulehdus jne.

Ulostenäyte, joka otetaan kahdelta eri päivältä. Testin käsittelyaika laboratoriossa 14 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 45 minuuttia.


EUR 461.00

Lisääkoriin 
Lisämunuaisten stressitesti (L)


Mittaa syljestä kortisolin ja DHEA-S:n pitoisuudet ja kortisolipitoisuuksien muutokset 24 tunnin aikana (neljä mittausta). Liian matalat tai korkeat kortisoli- ja DHEA-S-pitoisuudet saattavat olla merkki kehon epätasapainotilasta.

Testiä voi suositella, kun potilas on uupunut, hänellä on burnout tai esim. pitkäaikainen hoitamaton tai huonossa hoitotasapainossa oleva kilpirauhassairaus. Myös urheilijoille sekä kaikille, joilla on elämässä erityistä stressiä.

Sylkinäyte. Testin käsittelyaika laboratoriossa 10-12 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 45 minuuttia. 


EUR 246.00

Lisääkoriin 
Rasvahapot (L)


Mittaa omega-3 ja omega-6 rasvahapot, jotka ovat avaintekijöitä elimistön rasvahappotasapainossa. Myös ”pahat” transrasvahapot mitataan tällä testillä. Rasvahappojen tasapainolla on suuri merkitys tulehduksellisissa ja monissa muissa kroonisissa sairauksissa. Kun elimistön eri rasvahappojen pitoisuudet tunnetaan voidaan ravitsemushoidoilla korjata mahdolliset epätasapainotilat.

Testiä voi suositella seuraavissa tiloissa/ongelmissa: kuiva iho/silmät/limakalvot, iho-ongelmat, ihottumat, halkeilevat sormenpäät ja kantapäät, ihon pigmenttihäiriöt/ kirjavuus/ kutina, kuivat ja hauraat hiukset, hilse, hauraat kynnet, hidas kasvu, kuukautiskivut, korvavaikun liiallinen eritys, allergiat (ekseema, astma, heinänuha, nokkosihottuma), rasvojen ja rasvaisen ruuan himo, nivelkivut ja –jäykkyys

Veritippanäyte. Testin käsittelyaika laboratoriossa 14 päivää. Hinta sisältää testin ja konsultaatioajan 45 minuuttia.


EUR 261.00

Lisääkoriin 
12